Tough warriors gezocht!

Op 12 september a.s. klinkt het startschot van de allereerste Tough Warrior Trophy op Streekpark Klein Oisterwijk. In een periode waarin grote events niet toegestaan zijn hebben wij iets NIEUWS & SPECTACULAIRS bedacht; namelijk een aaneenschakeling van hindernissen die samen de eerste Outdoor Warrior Track vormen.

Brochure

EVENT INFO
Strijd mee om de Tough Warrior Trophy!
Alle deelnemers strijden eerst in de qualifiers competition tegen elkaar. Je start met 4 personen tegelijkertijd op het parcours. Wie je tegenstanders zijn wordt bepaald middels loting. De qualifier bepaalt in welke poule je terecht komt. De twee snelste deelnemers gaan naar de Trophy poule en de andere twee deelnemers gaan naar de Plate poule. Na de qualifiers volgt de razend spannende knockout competition. Ook hier strijd je met 4 tegen elkaar en gaan de snelste twee door naar de volgende ronde. Hierdoor heb je minstens 2 rondes waarop jij jezelf maximaal kan uitdagen op het parcours.

Naast de individuele competities is er ook een vergelijkbare team competition waar teams van 6 personen het tegen elkaar opnemen. Ook weer met kwalificatie ronden en de knockout competition.

De Tough Warrior Trophy start om 10:00 uur (richttijd). Deelname aan de Tough Warrior Trophy bedraagt € 17,50 euro per persoon. Deelname voor teams bestaande uit 6 deelnemers bedraagt € 90,- euro per team. Voor deelname is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist!

VOL = VOL
(max 160 deelnemers)

CHECK WWW.TOUGHTENMILES.NL VOOR MEER INFO & INSCHRIJVINGEN

Sportieve & uitdagende groet,

Luc Zweerts & Ernst Jonkers
Tough Ten Miles