Lidmaatschap SBN

Waarom lid worden van de Survivalrun Bond Nederland (SBN) ?

Samen sterk
De SBN wil als overkoepelende survivalorganisatie de survivalkrachten van de trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties bundelen. Op die manier hopen we deze geweldige sport op een nog hoger peil te krijgen. We doen dat samen met de vele actieve lokale organisaties en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden. Kijk op de website van de SBN voor alle relevante informatie.

Verzekering
Als lid van de Survivalrun Bond Nederland ben je verzekerd voor ongevallen die plaats vinden tijdens survivaltrainingen. Dat geldt alleen voor trainingen bij aangesloten trainingsgroepen in de reguliere trainingsuren. Ook ben je verzekerd voor ongevallen tijdens wedstrijden die worden georganiseerd onder auspiciën van de bond. Voor deze wedstrijden geldt dat ze zijn gecontroleerd door de Parcourscommissie van de SBN. In deze parcourskeuring wordt met name gelet op de veiligheid van de diverse hindernissen.

Bondsblad
Vier keer per jaar verschijnt de SURVIVAL, het bondsblad boordevol informatie over de survivalsport met wedstrijdverslagen, interviews en wedstrijduitslagen. Ook zijn er een aantal vaste rubrieken en worden er zoveel mogelijk foto’s geplaatst. Klik HIER voor een digitale editie.

Licentie aanvraag
Met het lidmaatschap van de SBN wordt het ook mogelijk om een wedstrijdlicentie aan te vragen. Hiermee kun je meedoen aan een van de officiele wedstrijdcircuits die de SBN aanbiedt.

Je merkt het; er zijn redenen genoeg om lid te zijn van de bond. Het lidmaatschap loopt van 1 september t/m 31 augustus en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Leden die zich tussen 1 juni en 1 september aanmelden betalen pas contributie vanaf het volgende seizoen. Via onderstaande link kun je je aanmelden als lid van de bond en daardoor onbezorgd genieten van alle runs die georganiseerd worden onder auspiciën van Survival Bond Nederland.

Meer weten over tarieven? Tarieven

AANMELDEN SBN

Survival_volw20