Training jeugd

Wachtlijst

Helaas is de wachttijd voor de jeugd (< 15 jaar) erg lang op dit moment en we zien dit op korte termijn niet veranderen.
Wil je heel graag eerder beginnen, dan kan dat bij survivalgroep Teteringen. Zij hebben op dit moment nog wel ruimte: https://survivalgroepteteringen.nl/contact/
Let op: Proeflessen zijn bij Teteringen NIET mogelijk. Je neemt minimaal 3 maanden af voor 30 euro.
(Overigens kun je je uiteraard al wel aanmelden voor de wachtlijst en ondertussen starten met trainen/oefenen bij Survivalgroep Teteringen)

Waarom trainen bij Survivalteam
Udenhout?

  • Allereerst omdat survival leuk is!
  • Je traint je hele lichaam; bijna elke denkbare spiergroep komt wel een keer aan bod tijdens de training.
  • Bovendien is buitensporten erg gezond, je wordt weerbaar en ook nog eens superfit.

 

Survival is echt niet alleen een jongens-sport, we hebben inmiddels al vele sportieve meiden in de trainingsgroep actief.

Als beginner krijg je begeleiding van een persoonlijke trainer die je alle basis-klimtechnieken bij kan brengen. Als je wat meer bent gevorderd kun je zelfstandig of in een groepje van kinderen met gelijk niveau het trainingsschema afwerken.

Kinderen vanaf 15 jaar en ouder, vallen niet meer onder de ‘jeugd’, maar stromen automatisch in bij de volwassenen groep. Zij mogen dan twee keer per week trainen en hogere hindernissen klimmen (zie training/volwassenen).

Wanneer?

De jeugdleden kunnen één keer per week trainen op zaterdag:

  • Zaterdag van 15:30 tot 17:00

Gevorderde jeugdleden die licentie-wedstrijden lopen kunnen bij uitzondering ook op donderdagavond.

Je mag komen trainen bij Survivalteam Udenhout als je 9 jaar oud bent. NB: De peildatum voor die leeftijd is 1 september. Ben je pas ná die datum 9 geworden, dan moet je wachten tot 1 september van het volgende jaar.

SCHRIJF JE IN VOOR 3 GRATIS PROEFLESSEN

(Er is een wachtlijst)

Kosten:

Klik hier voor Tarieven

Contact jeugdtraining:
jeugd@survivalteamudenhout.nl

Survival_jeugd045